Met mij in huis gebeurt er wat!

Mijn uitgesproken mimiek hoort absoluut bij mijn charme! Ook zonder woorden houd ik de aandacht vast en zorg ik voor actie. Ontwapenend, eerlijk en scherp waar nodig.

“We vinden het fijn als er iemand staat met energie en uitstraling.”

Nou, dat zit wel snor. Maar er is meer! Met een achtergrond in groepsdynamica begrijp ik perfect hoe groepsgedrag in elkaar steekt. Handig, want dat is precies waarom ik niet alleen op de dag zelf, maar juist al op de weg ernaar toe het verschil maak.

Lees de reviews

Ik help je een programma ontwikkelen dat niet alleen jouw doel ondersteunt, maar ook dat van de bezoekers. Zo kijk ik mee welke (werk)vorm het beste past bij de inhoud, en adviseer ik hoe je deelnemers kunt betrekken. Hoe vaak komt het nu voor dat je zoveel kennis en verhalen tegelijk in huis hebt? Een schat aan informatie recht onder je neus. Dat laat je toch niet liggen?

Een grijze muis met monotone aankondigingen? Niet bepaald. Met mij in huis gebeurt er wat. Ik prik en por waar nodig, stel gerust als de spanning het overneemt en improviseer met het grootste gemak. Als opdrachtgever sta je bij mij op nummer 1, net als de sprekers en het publiek. Tja, ik begon mijn loopbaan ooit in de hospitality en een gastvrouw ben je voor het leven. Voor mij is het pas goed als iedereen zich welkom voelt.  

Klaar om er samen een mooie dag van te maken? Vertel, wat gaan we doen!

SCHAKEL ESTHER IN ALS DAGVOORZITTER

Wat anderen hierover te zeggen hebben

Paul Wilke

Paul Wilke

Voorzitter / Stichting World Bike Capital

“Een moderator die bruist van energie. Alert, betrokken en met de juiste timing. Esther heeft onze verwachtingen overtroffen. We zien haar graag weer terug als moderator bij onze events!”

Erik Westermeijer

Erik Westermeijer

Transitiemanager / Defensie Materieel Organisatie

“Esther was bij ons dagvoorzitter voor een management event van 200 personen over diversiteit en inclusiviteit om onze bedrijfsdoelstellingen nog beter te behalen. Ik beveel haar van harte aan, omdat ze zich inleeft in de wereld van haar klant. Zich gedegen voorbereidt en tijdens het event een bindende factor is en inspireert. Ze heeft veel meer kwaliteiten maar daarvoor moet je haar gewoon ontmoeten, dan ervaar je het snel genoeg.”

Jef Stassen

Jef Stassen

Overlegvertegenwoordiger / Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel

"De grootste vakbond voor militair en burger defensiepersoneel, de VBM, organiseert jaarlijks een medezeggenschapsdag. Wij waren op zoek naar een dagvoorzitter en via via zijn wij in contact gekomen met Esther Krikke. Na onze eerste gesprekken werd snel duidelijk dat Esther de juiste persoon was die wij zochten. In de voorbereidingen op de dag heeft Esther aangegeven dat ze bereid was haar nek uit te steken bij de verdere invulling van het dagprogramma en wij hebben haar vanuit de organisatie ook die ruimte te geven en daar hebben wij geen spijt van gehad. Esther heeft met haar inbreng en haar rol als dagvoorzitter glans aan de dag gegeven en hierdoor hebben wij een zeer geslaagde dag beleefd. De reacties van de meer dan 100 deelnemers waren heel positief. Reacties als een uitgebalanceerd programma en de beste medezeggenschapsdag tot nu etc... Esther heeft op een professionele wijze bijgedragen aan het succes van deze dag en daar zijn wij haar zeer erkentelijk voor. Gedreven en passie voor haar werk, dus mocht u een dagvoorzitter zoeken, wij kunnen Esther van harte aanbevelen."

Norbert van Rijn

Senior Policy Advisor / Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

“In opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) heeft Esther in oktober 2019 in als dagvoorzitter opgetreden bij een kick off meeting voor een traject om te komen tot aanpassing en modernisering van maritieme wetgeving. Dit was een meeting met grofweg 20 experts uit de maritieme sector; bedrijfsleven, werknemersorganisaties en overheid. We wilden geen ‘traditionele’ start van een wetgevingstraject. Maar een markante start, met kernwoorden als commitment, vertrouwen, inbreng van expertise en samenwerken. Dat is zeker gelukt, we kijken dan ook terug op een geslaagde en zeker ook leuke sessie. Ik beveel Esther als facilitator aan. Onafhankelijk, inspirerend, verbindend, verfrissend en uitdagend.”