artikel, inspiratie, esther krikke, nic askew, facilitator, dagvoorzitter, coach, teamcoach, soft skills

De glorieuze onwetende

Há, ik weet niets, of nou ja ik weet één ding. En dat is dat ik niets weet! Geïnspireerd door Socrates schreef Nic Askew het gedicht ‘The Glorious Ignoramus’. Mijzelf als een ‘glorieuze onwetende’ wegzetten. Marketing technisch niet per se handig. Maar hé, wat weet ik nu eigenlijk van marketing?

inspiratie, esther krikke, gedicht, teamonwikkeling, facilitator, coach, nic askew, onwetendheid

Ik had een enorme verhandeling bij dit gedicht geschreven. Over waarom onwetendheid zo geweldig is. We het vooral moeten omarmen. En uiteraard zat er ook een flitsende ‘call to action’ in. Kortom, een lekker licht stukkie waarin ik jou als lezer alle ruimte gaf om er zelf wat van te vinden.

Gelukkig weet ik toch iets meer dan niets. Bijvoorbeeld dat er een ‘backspace’ toets op m’n mac zit.

En, dat jij prima zelf kan onderzoeken of en hoe de woorden van Nic Askew betekenis hebben in jouw dagelijkse ontmoetingen. Wees trouwens welkom om dit te delen, je verrijkt er ongetwijfeld mijn onwetendheid mee. Dat mag hieronder, maar kan natuurlijk ook in een privébericht. 

Nieuwsgierig waarom juist ‘onwetendheid’ de succesfactor is in mijn werk en wat het jou of jouw team oplevert? Laten we elkaar ontmoeten!

Misschien vind je dit ook inspirerend:

Reactie geven